Tärnamarknad del1.

Ihelgen var det ju som sagt Tärnamarknaden. Hade otroligt trevligt och jag har tagit hur många bilder som helst. Så därför får jag lov att dela upp det hela litegrann.
 
Det här är då från i fredags. Vi gick på marknad en stund innan vi for hem och badade. "Ruttaruttara" kom och badade med oss.
 
 
 
 
 

Löpning.

Har bestämt mig för att jag ska sluta va så lat och börja med löpningen igen. For ut på en runda med Emma, fem kilometer blev det. Dock så var väl kanske inte tiden den bästa och vi joggade och gick omvartannat, men det är iallafall en början! :)
Det är ett himla tag sedan jag sprang senast så man får väl inte förvänta sig att jag ska vara i jättebra form kanske.
Gjorde lite magträning också så nu hoppas jag på träningsvärk imorgon så att det känns att det tog!
Nu hade jag faktiskt inget mer ointressant att förtälja ikväll så jag ska ta och sova istället. Ska ju jobba imorgon med. Femte dagen av sex innan jag får en ledig helg som dessutom ska spenderas hemma i Mosekälla och på tärnamarknaden!! :D
 
Hejsvejs grus å grejs.

Mosekälla.

Bilder från förra helgen när vi var hemma i Mosekälla och fiskade. Hann både med en längre tur och en tur ner på sjön bara.
 

Trött och lycklig.


Torsdag.

Jobbat 08.00-16.00 idag och imorgon är jag ledig. Sedan blir det sex dagars jobb i rad och efter det är det tärnamarknaden! :) Woohoo
Det blir fett med bra tror jag.
Nu har jag huvudvärk och är trött så ska lägga mig och se på serier.
 
 
Solong långkalsong!
 

Jul. 16, 2013

Idag är det sista dagen i Mosekälla för den här gången. Blir att äta varma mackor till middag snart och sen bege sig mot Storuman igen. Men det dröjer ju lyckligtvis inte så länge innan nästa gång. 😊


Fiskelifisk igen.

For och fiskade en sväng tidigare idag men inte fick vi då någon fisk. Verkar vara som dåligt om dem för tillfället. Men vi fick ju vara ute iallafall. :)
 
//Linda
 

Yesterday.

Är i Mosekälla. Har hälsat på grisarna och hjälpt pappa med slottn. Får väl se om vi inte ska hinna med en fisketur också.


Fiskelifisk!

 
 
Var ute med Daniels båt "Evert" igår. Det var som dåligt om fisk och alldeles för blåsigt. Men en trevlig tur ändå. Vi hittade en brevlåda vid vattnet mitt ute i ingenstans..konstigt? Lite kanske.

Svåårt ju.

Varför sa det måsta va så svårt att fixa en bloggdesig som ser ok ut? :O
Har iallafall lagt in en tillfällig header nu, lyckades tillslut få den att ligga rätt. Men är ändå inte nöjd för jag skulle vilja ha bort den där vita skiten och ha headern ända ut istället, plus att det inte riktigt ser helt ok ut med den där saken på sidan. Jaja skitsamma..
Gjorde en cool grej och satte in en liten ikon som syns före mitt bloggnamn där uppe i sökfältet eller vad fasn det heter. Och det är inte vilken ikon som helst, det är en miniliten bild på Noomi! :)  
 
 
 
 
/Linda
 

Fixelifix!

Jag vet inte alls hur himla länge jag har suttit och fixat med bloggen ikväll men nog är det åtskilligt många timmar ändå. Och vad har jag hunnit ådstakomma? Typ ingenting. Eller en bakgrund, men det är nog allt. Finns sååå mycke kvar jag vill fixa och trixa med. Men jag har aldrig gjort det här förut så man får väl ha förståelse till att det kan se förjävligt ut ibland.
Måste fixa nån sorts header också men då måst jag då ta tag i fotandet först för jag har ingen passande bild alls. Det får ta sin tid helt enkelt. :)
 

Inflyttningsfest a la Anna och Härje.

 
Hade lagt in dessa bilder på den gamla bloggen med men tänkte att jag skulle göra det här också. :)
/Linda
 

Hej hopp i lingonskogen!

Jag har gått och skaffat mig en alldeles egen blogg nu, mest bara för att jag kände för det.
Har kvar den gamla som jag delar med Cajsa ändå men det är väl förmodligen här som jag kommer att uppdatera  flitigast. 
 
 
/LInda

RSS 2.0