Vecka 18.



Sol och massor med pyssel på skolan. 

Jag och Noomi såg tussilagon för första gången denna vår. Det var spännande, eller kanske inte. Noomi tyckte det var roligare att äta gräset runt om dem. 


Tredje maj. Dagen då min andra hälft fyller år! Denna gång blev han 25 och vi tänkte fira genom att gå på en restaurang som han valde, det visade sig dock att de inte hade öppet så det blev Max istället. Sedan bio och kvällspromenad med Noomi. 😊

Det vankades långhelg och vi styrde kosan hemåt. Här stannade vi till hos Emma och Jesper där vi fick träffa lilla Aksel för första gången. Så otroligt söt! Noomi tyckte att det var lite besvärligt i början men sedan verkade hon tro att det var hennes uppgift att se efter och fostra lillvalpen. 









I överlag en väldigt mysig helg. Välbehövlig då min hemlängtan varit stor på senaste tiden.

Vecka 17.


Veckan började med att det snöade och sedan blev det till slask. Underbart, javisst! 

Noomi skulle såklart bada i detta slask-skit vatten. Jättekul tycker hon..

Fick en bild på min brorson som precis fått glasögon. Fasters hjärta svämmar över lite över hur fin denna pojke är. Med eller utan glasögon!

Alex och jag slängde ihop en smoothie som blev urgod! 😍

På skolan hade vi träslöjd och jag täljde bland annat denna snygga snubbe...

..och denna svala. 

Valborg spenderade vi i Bjenis där vi åt grillat och tittade på brasan, 

Och hängde lite med Kitty. 


På söndagen fikade vi vid grillplatsen uppe i skogen och sedan hade vi Alex födelsedagskalas i förskott. 


Vecka 16.


Rolig vecka, har en enda bild och det var från när jag cyklade ner till strömpilen för att luncha med Alex och innan jag skulle hem så handlade jag. Det blev alldeles för mycket för att jag skulle lyckad vingla mig fram på cykeln så jag fick gå hem. Funkade ju det med men lättirriterad som jag var, så tyckte jag inte alls att det var kul..

RSS 2.0