Vecka 15.








Från fint väder med sol till både regn och snö. Snöade rätt mycket en dag när jag och Noomi var ute på promenad vilket jag inte var klädd för, blev blöt...
I fredags åkte vi till Piteå där vi först hälsade på min äldsta bror och sedan åkte vi till Tims överrasknings 30års fest. Vi körde hem på natten och vi var så sjukt trötta när vi väl kom hem att vi däckade på en gång. 
I lördags träffade jag upp Anna på stan för en fika och pratstund. 😊

Vecka 14.


Textil låg på schemat och här har ni mina vackra ull-skapelser. Jag har aldrig riktigt känt att textil är min grej och den känslan har jag fortfarande kvar tyvärr...

Fick en sjukt rolig snap av Liam. Fattar inte ens hur detta är möjligt? Hahaha!



Och så lite obligatoriskt Noomi gos 💕

Vecka 13.


Insåg att jag hade missat vecka 13, så jag slänger upp det nu istället. Det hände dock inte så mycket. Vi kom tillbaka till Umeå på måndagen och på tisdagen började jag skolan igen. Hade två seminarier den veckan och på helgen var Daniel här och umgicks. Lugnt och skönt med andra ord.

Vecka 12.























Var hemma i Mosekälla på påskledigt. Det var inte soligt varje dag direkt men väldigt skönt ändå. Mamma fyllde år så jag och Emma svängde ihop två smörgåstårtor, vi hade aldrig gjort det förr men de fick tydligen godkänt åtminstone. :) 

RSS 2.0