Onsdag.

Har jobbat från fredag till tisdag och haft långpass lördag,söndag och måndag vilket betyder från åtta på morgonen till åtta/nio på kvällen. Kändes rätt skönt att vara ledig idag och imorgon då. Sedan jobbar jag på fredag och efter det drar vi till Storuman. Ska bli så kul!



Snapshots.








Några bilder från veckan som varit.

Pitejå

Förra helgen åkte vi till Piteå för att hälsa på mina syskon som bor där. Det blev grillning, kubbspel, havsbadet, kortspel och massa prat. 


På väg hem på söndagen så svängde vi förbi hos min farmor. Det är alltid lika trevligt och hon ska bjuda på allt hon har! Kan inte tro att hon faktiskt är över 90 år gammal. 



Onsdag/torsdag.

Petra på besök i onsdags till torsdags. Alltid lika kul att få umgås med denna donna.



Bilder från helgen.

I fredags hade jag, Agnes och Jessica picknick i regnet. Vi lyckas alltid pricka in när det är som finast väder, not. Det var trots regnet väldigt trevligt. 

Senare på eftermiddagen kom Daniel och Johannes för att hälsa på under helgen. Det blev fest i fredags och i lördags cyklade vi för att se lite på yran. Det vad rätt tråkigt så det blev middag på stan och sedan var vi hemma resten av kvällen, såg någon dålig film och spelade spel. :) 





RSS 2.0