Påsk och så

 

Att vara mörkrädd.

Jag gillar verkligen böcker. Jag har alltid gjort det, har en hel samling med böcker hemma från när jag var med i en bokklubb i mina yngre dagar. Men aldrig förr har jag blivit så fängslad och förälskad i en bok, som när jag upptäckte John ajvide Lindqvists böcker. Den första jag läste var "låt den rätte komma in". Jag minns hur jag hade svårigheter med att lägga ifrån mig boken och att det resulterade i väldigt sena nätter då jag bara läste och läste. Jag är mörkrädd i vanliga fall och när jag läst i John Ajvides böcker så blev inte direkt den rädslan mindre. Jag minns hur jag allltid sov med lampan på. Men hur kan det egentligen komma sig att det är dessa böcker, som jag blir rädd av, som jag gillar mest? Det är ju som att man skulle gilla känslan av att vara rädd för mörkret. Låter ju jättekonstigt men så är det, i alla fall för min del.

Just nu läser jag en bok som heter "skuggtimmen". Den har varit väldigt seg tycker jag men nu ligger jag här efter att ha läst lite och jag är väldigt glad att jag har Alex bredvid mig! Trodde faktiskt inte det, men boken lyckades göra mig mörkrädd! Det är ett gott tecken, hoppas bara att det fortsätter så. 

Men allvarligt, vill ni läsa en bra bok eller två, läs John Ajvide Lindqvists böcker. Ni kommer inte ångra er. Tro mig. 


Hur gott ser inte det här ut dååå?!

Bilder från i höstas typ. namnamnaaaaaam

Förra veckan.

Gjorde en sån där utmaning på instagram när man ska lägga ut fem vardagsbilder fem dagar i rad. Det här är mina bilder minus en när Skellefteå Aik gick vidare till semi!
Skypade iallafall med alla där hemma för mamma fyllde år, Noomi myser med sitt nya gosedjur, påväg till Bjenberg så stannade vi till i Hörnefors för årets första mjukglass och på lördagen gästade vi Cissi och Jonathan för att se gladiatorerna. De har så sjukt söta hundar och Noomi blir som nöjd när hon får busa!

RSS 2.0