Tisdag.

Anders, Emilia och Felix har  åkt hem till Mosekälla så jag är ensam kvar här på Tallstigen. Jag tycker inte om att vara själv men det går väl bra ändå. Jobbat idag och sedan har jag ätit,städat, tvättat, sprungit, duschat, ätit, sett film och nuuuuu ska jag sova.
 

När vi va och fiska.

Senast när jag var i Umeå, alltså förra helgen, så fiskade vi med Anna och Härje. Alla fick något förutom jag.. :(
 

Orm!

Fick se en huggorm idag! Har sett ormar på Skansen och så förut men aldrig en "vild" orm. Det var coolt, men det tyckte inte Emilia. Hon skrek, hehe ;)
Den hade i alla fall fastnat i nätet vid jordgubbslandet.
Jobbade till fyra så hann även med att bada en sväng vid hembyggdsgården. :)
 
 

Lördag.

I torsdags var jag ledig, det var Petra med. Så jag, Anders, Emilia och Felix åkte ut till Gunnarn för att sola och bada. Det blev en heldag på stranden och jag har bränt mig lite här och där. Mest förvånad är jag nog över att ha bränt mig på benen, haha! Men det är så kul att jag faktiskt har börjat få färg nu, det fick jag aldrig förr. Det är nog utlandsresorna som gör det. 😊


Torsdag igen.

En vecka har gått sedan jag skrev senast, vad har hänt då? Joo jag har jobbat, varit i umeå en sväng, sen jobbat lite mer och imorgon åker jag till Umeå igen. :)
Idag började jag inte förrän kl.16 så jag hämtade Felix på förskolan och så har vi bara busat tills jag skulle cykla iväg till jobbet. 
 

RSS 2.0