03.40

Alltid lika kul när man går och lägger sig, somnar och vaknar efter en timme och så är det bara glömma att man skulle få sova något mer den natten. Klockan är tjugo i fyra nu och jag ska upp klockan sju. Som grädde på moset så är jag väldigt hungrig också. Vad gör man...

Mys Noomi.




Fredag.

Idag var det min tur att laga trerätters till Alex. Det blev pizzarullar till förrätt.
kycklinggryta med curry till varmrätt. Det var förmodligen det godaste jag någonsin lagat! 
Och så blev det vitchokladmousse med hallon till efterrätt. Hallonen var inte så goda..men det ser ju fint ut i alla fall. ;) 



Bortskämd.

Ikväll lagade Alex trerätters till mig. Fick först tunnbrödsrullar med vindelnrökt skinka, sedan älgfilé med ris och jättegod sås och sist blev det toblerone mousse. Supergott! Fick dessutom en parfym som jag har önskat mig ett tag. :) 




Nästa helg är det min tur att skämma bort honom. ☺️☺️

Fredag.


I fredags blev vi bjudna på mat och festligheter hemma hos Tim i Vännäs. Senare på kvällen åkte vi in till Umeå och gick på Olles, tror att vi var hemma vid 3-4 på natten. Sååå trött fortfarande...

5 år tillsammans.

Den 25oktober firade vi fem år tillsammans. Vi strosade runt på stan och fikade. Sedan åt vi middag på Great Eastern som vanligt, det har blivit som en liten tradition för oss. :)
 

RSS 2.0