27/2

Torsdagsmiddag idag! Ett himla trevligt påhitt som vi har kommit på. Ikväll var det Johan som stod för maten och Kirri för efterrätten. Gott var det och skönt att slippa göra mat själv ibland! :)
Annars då? Ja det händer väl inte så mycket, har det ganska lugnt i skolan just nu. Har bara varit i skolan två dagar på hela veckan och nästa vecka blir det väl ungefär likadant. Med tanke på hur stressande första terminen var så är det ganska skönt att få ta det lugnt ett tag.
 
Imorgon åker vi hem till Mosekälla för att spendera helgen där, ska bli skööönt. Hela familjen kommer hem dessutom, det händer ju inte alltför ofta att vi lyckas tajma in så alla är hemma samtidigt. Jag stannar nog till och med lite längre tror jag. Jaaaaaaajaaa hejdå.
 
 

23/2

Jag trodde att alla mina bilder från den gamla datorn skulle vara förlorade för all framtid men en sömnlös natt kom jag på att vi gjorde en säkerhetskopiering och sparade allt innan datorn hann lägga av. Så jag kollade efter på den externa hårddisken och se på fasn! Där var ju allt! Vilken himla lättnad alltså.
Det är också förklaringen på varför jag lägger upp gamla bilder hela tiden hehe. Den understa bilden hitta jag på svärmors och svärfars hårddisk till och med, tyckte den va så fiiiin så va tvungen att spara den. 
VISST VA HON LITEN Å SÖÖÖÖÖÖT?! Fast det är hon fortfarande. :)

Annabanan

Igår, på alla hjärtans dag så kom jag att tänka på att det är fjärde året i rad som jag "firar" alla hjärtansdag med Alex, vi är alltså inne på vårt fjärde år tillsammans! Helt sjukt vad fort tiden går, snart är vi ju gamla!
Vi åt i alla fall på Eastern Palace med Anna och Härje och sedan såg vi en film som jag lyckades somna till. Mer spektakulärt än så var det inte men jag tycker att det är alldeles lagomt. :)
 
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ca halv sex för då ska jag åka iväg och hämta hem Annabanan och sen så blir det mat och sen party.Hoppas det blir kuuuuuuul
 
 
 
 

Att vara klar med första terminen på universitetet!

Idag hämtade jag ut min tenta om specialpedagogik. Det var den sista tentan från förra terminen. Det var tre frågor och jag kunde alla förutom den sista, så himla typiskt tänkte jag. Då måste jag ju göra om skiten senare för man måste vara godkänd på alla frågor. Men jag gillar inte att lämna blanka svar så jag gissade ihop ett svar på frågan och lämnade in. Helt inställd på omtenta, bläddrade jag fram första sidan där betyget står och ser till min förvåning att där står ett rött G med ring runtom. Hur gick detta till? Jag är godkänd på tentan! Jag är klar med första terminen! Woohooo!!
 
 
 
 

7/2-14

Allstar med bruuuudarna! Haha, nej men allvarligt, det var en kul kväll. Tycker vi kan göra om detta. :)
 

Bilder från förr.

Den sista bilden måste vara från -95 eftersom Emma ser ganska nyfödd ut. Skulle gissa att de andra bilderna är från samma år. :)

RSS 2.0