Tisdag.




Måndag.

Äntligen! Idag har vi fått tillbaka våra skåpluckor och lådor i köket! Och ja, det blev en himla förbättring tycker då jag. :)
 
 

Söndag.

Fest i fredags och spelkväll igår. Idag har vi gjort lite ärenden, bland annat shoppat nya matskålar till Noomi. Känns som att jag börjar bli gammal då jag är alldeles slut på. Är sååå trött, klarar nog inte av att ha så mycket inplanerat på en helg haha! 

Såg förresten farmen finalen ikväll och jag måste säga att rätt man vann! 👍 

Fredag.

Full rulle i fredags. Först skola och sedan kalas i Bjenberg då vi firade att Alex mormor har fyllt år. Sedan blev det köra tillbaks till stan för att åka iväg på nästa kalas hos Malin och Marcus. 


Bjuder på några vackra bilder på mig och Anna. :)

Måndagslöpning.


Sprang 0km på 35min ikväll. Inte illa pinkat Linda...inte illa pinkat.

Måndag.

Har varit i skolan från 8.30-12.00 idag och lyssnat på föreläsning om röst och tal. Ganska intressant och på fredag ska jag testa på att göra en röstlabb, det blir spännande. 
Nu har jag intagit lunch, alvedon (nackjäveln), och gjort upp ett litet schema för hur jag ska lägga upp mitt eget rapport-skrivande. Jag skulle vilja ha fått så mycket som möjligt gjort innan jag åker hem över påsk. Känns inte som att jag vill ha en massa plugg som ligger och väntar då. Nu ska jag sätta igång!

Måndag.

Har fixat sommarjobb här i Umeå idag. Känns väldigt bra att ha det klart! Ska bara invänta inskolning nu. :) :)

Lördag.






Kan man inte ta skotern och köra upp på fjället och må gott i solen så får man väl gå in i skogen och göra det. Det var i  alla fall väldigt skönt att vara ute en stund. Sedan slängde vi ihop en morotskaka och såg 3D film hemma i soffan hela kvällen. 

Fredag.




Igår var vi på Allstar och åt middag med Alex familj. Det var jättetrevligt och jättegott! 
Sedan på kvällen åkte vi hem till Anna och umgicks en stund innan vi tog en promenad hem. Bra fredag. :)

Tisdag.


Idag fyller min fina brorson Liam hela 7 år. Han har blivit så stor och tiden bara rusar iväg känns det som. Skypade med han och hans fina lillasyster ikväll, blir alltid så glad av dem. 

Måndag.

 I torsdags kom Petra hit till Umeå och vi hade (trots en nackspärr från h-vetet) en trevlig helg. I fredags kom det en hel del folk hit till oss för lite party, lördag var det soffläge i stort sett hela dagen och i söndags blev det Bjenis och sedan kalas hos Anna som fyllde år. 

Hemmaaaa.














RSS 2.0